Stvaralački wellness – Individualni art susreti

Kist nije suđen samo slikarima, kao što ni pero ne pripada samo rukama pjesnika. Umjetnost je naše zrcalo i prati nas kroz život, bili svjesni toga ili ne. Način na koji se krećete kroz prostor ili na koji četkate kosu – sve je to dio Vas i umjetnosti Vašeg života. Na individualnom tečaju osobnog razvoja doživite sebe kroz vlastite kreativne snage i upoznajte sebe kao umjetnika svog života. Platno Vašeg života čeka samo Vas.

Voditelji tečaja umjetničkog izražavanja

Opis tečaja umjetničkog izražavanja

Tečaj umjetničkog izražavanja predstavlja rad na sebi kroz različite modalitete – slikanje, pisanje, glazba, pokret, rad na asocijativnim kartama, pričanje priča, vođenje dnevnika snova. Polaznik tečaja je kreator/umjetnik i određuje smjer kretanja tečaja. Voditelj ili voditeljica s polaznikom raspravljaju o djelu koje je polaznik napravio čime se postiže povećanje uvida u vlastito emocionalno stanje i otkrivaju potencijalna rješenja značajnih problema u životu polaznika.

Cijena tečaja

  • Cijena tečaja umjetničkog izražavanja iznosi 250 kn/h.
  • Uplate se vrše na žiro-račun tvrtke Stvaralački prostor d.o.o.
    • IBAN: HR5524020061101021303
    • model plaćanja: 99
    • opis plaćanja: Wellness – ime i prezime polaznika/ce

Način održavanja tečaja

Tečaj se održava u sjedištu tvrtke Stvaralački prostor d.o.o. (Savski gaj II. 15, 10020 Zagreb), kao i online putem Google Meets platforme ili Facebook Messenger Videos.

Kontakti za prijavu

Za više informacija ili prijavu na tečaj umjetničkog izražavanja pošaljite mail na stvaralacki.prostor@gmail.com ili nas kontaktirajte na 099/410-6041 (WhatsApp/SMS/poziv).